2014-05-16

WLDT - The Strong As Life Mix


Är väldigt stolt att härmed presentera en mix jag gjort till min goda vän Gustav och hans företag Strong As Life. Så här beskriver de själva sin verksamhet:


"Det hela började med en ung träningstokig man nyinflyttad i storstan med ursprung från dem djupaste Norrländska skogarna. En man som visade alla runtom, att beväpnad med Passion, Inspiration och Dedikation så finns det inga gränser för vad man kan åstadkomma. Denna man ropade orden: STRONG AS LIFE

En röst blev flera röster, flera röster blev ett kollektiv! Ett kollektiv som tränar, inte bara för sig själva och inte bara för varandra, utan även för andra. ”With great power comes great responsibility” 

Strong As Life kommer alltid att slå ett slag för en Starkare, Snällare och Rättvisare värld! 

 Vår moderna värld börjar alltmer likna något som Charles Darwin beskrev för mer än hundra år sedan. En planet som är en tuff och farlig plats för många. Men det finns folk och organisationer, vi kallar dem hjältar, som ägnar sina liv och sin verksamhet åt att göra skillnad. 

Strong As Life vill också göra skillnad! 
Varje kollektions slut kommer därför utmynna i en resa till en plats där ert bidrag behövs. Varje resa kommer att filmas, dokumenteras och läggas upp på startsidan så att ni själva får se vilka liv ni har rört. Vad just den aktuella kollektionen kommer leda till för äventyr läser du mer om på vår startsida, webshopen samt facebook-sidan. 

 När ni bär era Strong As Life plagg så kommer ni träna för livet, inte bara ert eget utan även för andras! Inget du, inget jag. Inget vi, inget dem. OSS!  /STRONG AS LIFE "


Tanken med mixen är att inspirera människor . Oavsett om du gillar att träna, festa eller bara njuta av livet. Hoppaa ni gillar den och sprid den gärna vidare via social medier.
Mixen går både att lyssna på och ladda ned via Soundcloud nedan.

2 comments: